BASES i PREMIS

BASES

El festival està obert a realitzadors de tot el món. Pot participar qualsevol curtmetratge amb una durada màxima de 20 minuts i completat amb posterioritat a l’1 de gener de 2019.

Els curtmetratges l’idioma original dels quals no sigui el català o l’espanyol hauran de tenir subtítols en català o espanyol.

La inscripció al festival es realitzarà mitjançant la plataforma Festhome fins el 31 de gener 2021.

S’accepten curtmetratges de tot tipus o gènere (ficció, documental, animació, experimental, etc.).

Els curtmetratges seleccionats rebran una notificació oficial del festival via mail i hauran de ser enviats en el seu format d’exhibició (digital H264 1920×1080) mitjançant descàrrega per link privat (Vimeo, WeTransfer o similar), juntament amb la resta de documents que es sol·licitin (subtítols, imatges, fitxes tècniques…) abans del 30 d’abril de 2021.

El festival comptarà amb els següents jurats: un jurat oficial format per membres de el món de cinema i de les arts; un jurat de veïns del barri de la Florida; un jurat social format per associacions i institucions socials i culturals del barri de la Florida; un jurat jove; un jurat major; un jurat estudiantil format per alumnes de secundària.

PREMIS

Premi al millor curtmetratge i la millor direcció segons el jurat oficial: 400 €

Premi al millor curtmetratge de temàtica social segons el jurat social: 250 €

 

Premi del públic al millor curtmetratge: 250 €

Premi al millor curtmetratge segons cada un dels jurats restants; i premi a la millor fotografia, a la millor música original, al millor actor, a la millor actriu, al millor muntatge i al millor so atorgats pels alumnes organitzadors.

El festival podrà editar i utilitzar material imprès de les obres que s’exhibeixin. Així mateix, podrà utilitzar un fragment de l’obra per a la seva difusió en mitjans de comunicació i la seva pàgina web o xarxes socials.

 

 

Durant la celebració del festival, l’organització es reserva el dret d’exhibir les pel·lícules seleccionades en totes les sessions públiques que estimi convenient. Les productores cediran els drets per a l’exhibició pública de les seves pel·lícules durant el temps de celebració del Festival sense cap cost per al mateix. El festival es reserva així mateix el dret de projectar alguns dels curtmetratges seleccionats en sessions itinerants de l’Filmserè – Festival Internacional de Curtmetratges de la Florida posteriors al festival, que seran degudament comunicades amb antelació als responsables dels curtmetratges afectats.

 

 

L’organització es reserva el dret de modificar parcialment o totalment aquestes bases en qualsevol moment. Tot conflicte serà resolt per l’organització de festival.

 

 

La participació al festival implica la total acceptació d’aquestes bases.

Filmsere Logo